Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ένθετα εσωτερικών παραθύρων

  • από
Indow Window Inserts

(503) 284-2260
Πόρτλαντ, Όρεγκον 97227
www.indowwindows.com
comfort@indowwindows.com

Τα ένθετα εσωτερικών παραθύρων σας προσφέρουν όλη την άνεση και την αποτελεσματικότητα των ανταλλακτικών παραθύρων υψηλής τεχνολογίας χωρίς να τροποποιήσετε τα αρχικά σας παράθυρα. Η σχεδίασή τους χαμηλού προφίλ σημαίνει ότι δεν θα τα βλέπετε, αλλά θα παρατηρήσετε ότι τα ρεύματα και ο θόρυβος εξαφανίζονται.

Τα ένθετα εσωτερικών παραθύρων χρησιμοποιούν τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σωλήνα συμπίεσης για να συμπιέζουν τα κουφώματα των παραθύρων σας χωρίς βραχίονα στερέωσης. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για ιστορικά κτίρια που δεν θέλετε να σκουρύνετε με εσωτερικά συστήματα τοποθέτησης. Μετράμε με λέιζερ τα κουφώματα των παραθύρων σας για να έχουμε το ακριβές σχήμα και στη συνέχεια κάνουμε προσαρμοσμένα τα ένθετά σας να είναι ελαφρώς μεγαλύτερα. Η εγκατάσταση είναι εύκολη: καθώς τα σπρώχνετε μέσα στο σωλήνα συμπίεσης, πιέζονται προς τα κάτω και τα συγκρατούν στη θέση τους. Αφαιρούνται επίσης πολύ εύκολα. Απλώς τραβήξτε τον δακτύλιο αφαίρεσης και βγάλτε τα έξω.

Μόλις εγκατασταθεί, θα έχετε καλύτερο αποκλεισμό πρόχειρων από τα παράθυρα αντικατάστασης προηγμένης τεχνολογίας. Τα ένθετα εσωτερικών παραθύρων ξεπερνούν επίσης τα παράθυρα αντικατάστασης εμποδίζοντας το 50 έως 70% του θορύβου που περνά από τα παράθυρά σας. Μάθετε περισσότερα για την ανώτερη μείωση θορύβου στο Indowwindows.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *