Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γιατί χρειάζεστε τα καλύτερα σκουλαρίκια για πρόσφατα τρυπημένα αυτιά

  • από
Newly Pierced Ears

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Με πρόσφατα τρυπημένα αυτιά, είναι πάντα καλύτερο να λαμβάνετε προφυλάξεις για να αποφύγετε τον ερεθισμό και να αποτρέψετε πιθανά προβλήματα. Αν τρυπήσατε πρόσφατα τα αυτιά σας, τι είδους σκουλαρίκια είναι καλύτερα για αυτά; Δεν θέλετε να πάθετε μόλυνση ή οποιοδήποτε άλλο είδος τραυματισμού γιατί μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνο! Αλλά αν θέλετε να αποφύγετε το ρουζ, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη σκουλαρίκια διαθέσιμα σήμερα.

Πρόσφατα τρυπημένα αυτιά

Τα πρόσφατα τρυπημένα αυτιά σας χρειάζονται τρυφερή και στοργική φροντίδα

Φυσικά, με τα πρόσφατα τρυπημένα αυτιά, θα θελήσετε να τα μεταχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικά όσον αφορά το είδος του κοσμήματος που επιλέγετε να φορέσετε. Θα θελήσετε επίσης να ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας και να κρατάτε τα χέρια σας μακριά από τα αυτιά σας όποτε είναι δυνατόν. Και αυτό σημαίνει περισσότερα αν έχετε ευαίσθητο δέρμα και αυτιά.

Το να φοράτε τα καλύτερα σκουλαρίκια θα κάνει τα αυτιά σας που τρυπήθηκαν πρόσφατα να επουλωθούν γρηγορότερα και με ασφάλεια χωρίς κανένα από τα προβλήματα της χρήσης λάθος τύπου σκουλαρίκια. Ποια είναι όμως τα οφέλη από τη χρήση των καλύτερων τύπων σκουλαρίκια για τα νέα σας τρυπήματα αυτιών; Παρακάτω θα βρείτε τους καλύτερους τύπους σκουλαρίκια για τα πρόσφατα τρυπημένα αυτιά σας και γιατί.

Πρόσφατα τρυπημένα αυτιά

Ποια είναι τα καλύτερα σκουλαρίκια για τρυπημένα αυτιά;

Το μυστικό για να επιλέξετε τα αρχικά σκουλαρίκια σας είναι να βρείτε κοσμήματα που να συμπληρώνουν τη μοναδική σας ανατομία. Και θα βοηθήσει για γρήγορη και απροβλημάτιστη ανάρρωση. Εκτός από την επιλογή κοσμημάτων από το κατάλληλο μέταλλο, θα πρέπει να ψάξετε για αντικείμενα που δεν έχουν εγκοπές ή γρατσουνιές.

Αυτά είναι μέρη όπου τα βακτήρια μπορούν να ευδοκιμήσουν και να οδηγήσουν σε μολύνσεις στο σώμα σας που μόλις τρυπήθηκε. Επίσης, δεν θέλετε ανομοιόμορφες επιφάνειες γιατί το τρύπημα σας θα επουλωθεί γύρω τους και τα κινούμενα κοσμήματα θα σας ερεθίσουν και θα προκαλέσουν ουλές.

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς από τους καλύτερους τύπους.

χρυσός

Αμέσως μετά το αρχικό τρύπημα, ο χρυσός είναι μια καλή επιλογή για τρύπημα σύρματος ή σκουλαρίκια. Τα κοσμήματα από χρυσό είναι λιγότερο πιθανό να μεταδώσουν μόλυνση επειδή είναι λιγότερο αντιδραστικά από άλλα μέταλλα. Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει να φορούν χρυσό αφού πάρουν τα πρόσφατα τρυπημένα αυτιά τους για στυλ και ευκολία στη χρήση.

Ο χρυσός βοηθά στη διευκόλυνση της κίνησης των ιστών και της ροής του αίματος στα αγγεία. Επομένως, το να φοράτε χρυσά σκουλαρίκια βοηθά στον έλεγχο της ροής του οξυγόνου στο σώμα. Μετά το τρύπημα των αυτιών, τα χρυσά καρφιά ή τα σκουλαρίκια είναι ιδανικά.

Ασήμι – μια άλλη καλή επιλογή για πρόσφατα τρυπημένα αυτιά

Όσο για τα πρόσφατα τρυπημένα αυτιά σας, το ασήμι είναι μια καλή επιλογή για κάθε τρύπημα. Επίσης, δεν θα προκαλέσει ερεθισμούς ή άλλα προβλήματα στο σώμα σας. Μπορείτε να βρείτε αυτό το υλικό σε πολλά καταστήματα κοσμημάτων, ηλεκτρονικά καταστήματα και καταστήματα οικιακών βελτιώσεων.

Για παράδειγμα, μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα όπως το Home Depot ή το Walmart που πωλούν πραγματικά εργαλεία οικιακής ξυλουργικής (όχι μόνο εικονικά). Ο πιο συνηθισμένος τύπος είναι η επίστρωση χρυσού 14 καρατίων με ελάχιστο πάχος 0,5 mm (1/16 ίντσας). Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη της ανάπτυξης βακτηρίων, ενώ θα διατηρεί τα πάντα καθαρά όλη την ώρα!

Τιτάν

Το τιτάνιο γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή μεταξύ των καταναλωτών λόγω της αντοχής του ενάντια στην κάμψη υπό πίεση, αλλά είναι αρκετά ελαφρύ – όχι πολύ βαρύ όταν φοριέται με την πάροδο του χρόνου. Το καθιστά επίσης ιδανικό για πρόσφατα τρυπημένα αυτιά που εξακολουθούν να είναι ευαίσθητα και επώδυνα.

Επειδή συνήθως δεν συνδυάζουν το τιτάνιο με άλλα μέταλλα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Όσοι είναι επιρρεπείς σε ερυθρότητα, πρήξιμο, εξάνθημα ή άλλα συμπτώματα που προκαλούνται από μέταλλα μπορούν να φορούν άνετα κοσμήματα από τιτάνιο.

Είναι σημαντικό να έχετε τους καλύτερους τύπους σκουλαρίκια και τρία βασικά οφέλη

Μειώνει το πρήξιμο

Τα σκουλαρίκια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε το πρήξιμο, επομένως η επιλογή του σωστού τύπου σκουλαρίκια είναι απαραίτητη. Ο καλύτερος τύπος σκουλαρικιών για χρήση μετά από ένα τρύπημα είναι εκείνος που θα βοηθήσει στην ταχύτερη επούλωση και δεν θα προκαλέσει πόνο ή ενόχληση σε καμία από τις πλευρές. Εάν δεν έχετε τον κατάλληλο τύπο σκουλαρικιού, διατρέχετε τον κίνδυνο να έχετε πρησμένο λοβό του αυτιού.

Το πρήξιμο είναι συχνά επώδυνο και άβολο, γι’ αυτό κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να το αποφύγετε. Θα πρέπει να εξετάσετε ποιος τύπος κοσμήματος είναι καλύτερος για το piercing σας πριν αγοράσετε οποιοδήποτε κόσμημα!

Προωθεί τη διαδικασία επούλωσης για πρόσφατα τρυπημένα αυτιά

Τα σκουλαρίκια βοηθούν στην επούλωση, επιτρέποντας στον αέρα να κυκλοφορεί μέσα από αυτά, έτσι ώστε η υπερβολική υγρασία από τον ιδρώτα, το αίμα και τυχόν πύον να εξατμίζεται από την επιφάνειά τους (πράγμα που σημαίνει λιγότερες πιθανότητες μόλυνσης).

Επίσης, το να φοράτε σκουλαρίκια βοηθά στην πρόληψη αυτών των μικρών πετσετών που αναπτύσσονται ξανά γύρω από την τρύπα του αυτιού, γεγονός που προκαλεί το φράξιμο του τρυπήματος. Συνεχίστε να περιστρέφετε τα σκουλαρίκια κάθε φορά που τα πλένετε για να αποφύγετε να κολλήσουν αυτά τα μικρά πετσάκια και το πηγμένο αίμα.

Θα αποφύγετε τη μόλυνση

Εάν χρησιμοποιείτε σκουλαρίκια χαμηλής ποιότητας, πιθανότατα θα κολλήσετε μολύνσεις. Επίσης, επειδή ορισμένα σκουλαρίκια δεν έχουν τα σωστά υλικά, δεν προστατεύουν από βακτήρια και άλλα μικρόβια. Θυμηθείτε, θα θέλετε πάντα να βλέπετε τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης για τη σωστή αντιμετώπιση της λοίμωξης.

Όταν πρόκειται για τρυπήματα, πολλοί παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη μιας λοίμωξης. Ένας τέτοιος παράγοντας θα ήταν πόσο καιρό έχετε κάνει το νέο σας piercing. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει τρυπήσει τα αυτιά του από την παιδική του ηλικία, μπορεί να κινδυνεύει να αναπτύξει λοίμωξη λόγω όλων αυτών των ετών που φοράει φτηνά κοσμήματα!

Από την άλλη, αν κάποιος τρύπησε πρόσφατα τα αυτιά του, θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι τα νέα του κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά για την πρόληψη μόλυνσης και την προστασία από αλλεργικές αντιδράσεις.

Πρόσφατα τρυπημένα αυτιά

Λάβετε υπόψη τις προτιμήσεις σας κατά την αγορά

Το να έχετε τους καλύτερους τύπους σκουλαρίκια είναι πολύ σημαντικό για τα πρόσφατα τρυπημένα αυτιά σας. Επίσης, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν θα αγοράσουν χρυσά ή ασημένια σκουλαρίκια. Φυσικά, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Το πιο σημαντικό μέρος είναι να διασφαλίσετε ότι προστατεύουν τους πρόσφατα τρυπημένους λοβούς σας μέχρι να επουλωθούν πλήρως. Και μετά μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις. Ωστόσο, θα ήταν χρήσιμο αν σκεφτείτε να φορέσετε και υποαλλεργικά σκουλαρίκια για να αποτρέψετε μελλοντικά προβλήματα.

Αξεσουάρ μόδας

Πώς να στιλίσετε οποιοδήποτε ντύσιμο με όμορφα αξεσουάρ μόδας

Σε όλες μας αρέσει να συνδυάζουμε ρούχα για κάθε περίσταση, αλλά μήπως τα στολίζετε και με αξεσουάρ μόδας; Η προσθήκη τους προσθέτει στυλ και στυλ σε οτιδήποτε φοράμε. Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε ποια αξεσουάρ μόδας πιστεύετε ότι πρέπει να συμπεριλάβετε. Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι ακόμα και το μακιγιάζ που φοράτε είναι αξεσουάρ μόδας;

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *