Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Δωρεάν μοτίβο πλεξίματος με αυγά λαγουδάκι

  • από
Δωρεάν μοτίβο πλεξίματος με αυγά λαγουδάκι

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και ποιος καλύτερος τρόπος να το γιορτάσετε από το να φτιάξετε μερικά αξιολάτρευτα μικρά κουνελάκια για να πηδήξουν στα πασχαλινά καλάθια των παιδιών σας; Αυτό το δωρεάν μοτίβο λαγουδάκι με βελονάκι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο δώρο για τα μικρά σας αυτό το Πάσχα.
Με αυτά τα αυγά μπορείτε να κάνετε το Πάσχα πιο ξεχωριστό φέτος. Αυτό το έργο είναι ένας εξαιρετικός καταστροφέας νημάτων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα νήματα που έχουν απομείνει για αυτό το έργο! Μπορείτε επίσης να φτιάξετε διαφορετικά με διαφορετικά χρώματα νήματος, καθιστώντας το ένα διασκεδαστικό έργο για όλη την οικογένεια. Με τον απλό σχεδιασμό του και τη χρήση φωτεινών χρωμάτων, είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των αγαπημένων σας. Και με το μικρό του μέγεθος, είναι το τέλειο μέγεθος για να παίζουν τα μικρά χεράκια. ευχαριστώ παρακάτω σχεδιαστές για να μοιραστείτε τα υπέροχα δωρεάν σχέδια πλεξίματος. Σύνδεσμοι για δωρεάν μοτίβα παρέχονται κάτω από τις εικόνες. Ευτυχισμένο πλέξιμο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει το Πασχαλινό λαγουδάκι με άνετο δωρεάν σχέδιο πλεξίματοςΔωρεάν μοτίβο πλεξίματος με αυγά λαγουδάκιΔείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για ένα δωρεάν μοτίβο…

Αυγό λαγουδάκι

Πέντε μικρά κουνελάκια δωρεάν μοτίβο πλεξίματος

Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για ένα δωρεάν μοτίβο…

Πέντε μικρά κουνελάκια

Δωρεάν μοτίβο πλεξίματος για κουνελάκια αυγών

Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για ένα δωρεάν μοτίβο…

Κουνελάκια αυγών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *