Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους τύπους στρωμάτων πριν ψωνίσετε

  • από
Mattress Types

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Πριν κάνετε αγορές, θα πρέπει να γνωρίζετε τους διαφορετικούς τύπους στρωμάτων και τι σας ταιριάζει καλύτερα πριν επενδύσετε για βέλτιστη εφαρμογή και άνεση. Οι επιλογές μπορεί να φαίνονται συγκεχυμένες, ειδικά αν δεν κάνετε την έρευνά σας και δεν τις δοκιμάσετε. Αλλά το πιο σημαντικό, το στρώμα σας είναι ζωτικής σημασίας και μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του ύπνου σας.

Τύποι στρωμάτων

Διαφορετικοί τύποι στρωμάτων για τον τέλειο βραδινό ύπνο

Αν ψάχνετε για ένα νέο στρώμα, αναμφίβολα έχετε συναντήσει πολλούς διαφορετικούς τύπους και νέα ορολογία. Ωστόσο, αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σύγχυση, ειδικά για μια τόσο σημαντική επένδυση. Πριν επισκεφτείτε λοιπόν τα καταστήματα στρωμάτων στην περιοχή σας, θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας για να κάνετε τη σωστή επιλογή. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους τύπους στρωμάτων.

Συχνά πηγαίνουμε στα τοπικά καταστήματα στρωμάτων και καθόμαστε σε μερικά κρεβάτια για να τα δοκιμάσουμε για άνεση. Αλλά, δυστυχώς, δεν ξέρετε τι είναι μέχρι να κοιμηθείτε σε αυτό για μερικές νύχτες. Στη συνέχεια, μπορείτε να μάθετε εάν ταιριάζει απόλυτα στις προτιμήσεις του ύπνου σας και στη συνολική ποιότητα της υγείας σας.

Σκεφτείτε πόσα χρόνια θα κοιμάστε στο στρώμα σας. Και αν σας φαίνεται λάθος εφαρμογή, μπορείτε να θέσετε σε κίνδυνο την ποιότητα του ύπνου σας. Δεδομένου ότι η αγορά ενός στρώματος κοστίζει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, θέλετε να το κάνετε σωστά την πρώτη φορά. Παρακάτω θα βρείτε μερικούς τύπους στρωμάτων και όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν ψωνίσετε.

Τύποι στρωμάτων

Ανοιχτά στρώματα

Το στρώμα ανοιχτού πηνίου, το οποίο συχνά αναφέρεται ως στρώμα κανονικού ελατηρίου, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους στρωμάτων και είναι μια οικονομικά αποδοτική επιλογή. Τυπικά, ένα ανοιχτό στρώμα περιέλιξης περιλαμβάνει ένα μακρύ κομμάτι σύρματος τυλιγμένο γύρω από πολλά ελατήρια.

Επιπλέον, αυτά τα ελατήρια έχουν σειρές σε όλο το μήκος του στρώματος και λειτουργούν ως συστήματα στήριξης για το κρεβάτι. Τα στρώματα ανοιχτού πηνίου είναι προσιτά, αλλά μπορεί να προσφέρουν λιγότερη υποστήριξη από άλλους τύπους. Επομένως, μπορεί να χρειαστεί να τα αντικαθιστάτε πιο τακτικά.

Όσον αφορά τους τύπους στρωμάτων, ένα ανοιχτό πηνίο μπορεί να γίνει μια καλή επιλογή, καθώς είναι πολύ υποστηρικτικό και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της πίεσης. Αλλά φυσικά, αυτά τα πηνία μπορεί να τρίζουν, να κάνουν θόρυβο και να διαταράξουν τον ύπνο σας, ειδικά αν κοιμάστε ελαφρά. Μπορούν επίσης να φθαρούν πιο γρήγορα, αλλάζοντας τα πιο συχνά από άλλα είδη στρωμάτων.

Στρώμα τσέπης με ελατήριο

Το στρώμα με ελατήρια τσέπης είναι το επόμενο βήμα πάνω από το στρώμα ανοιχτού πηνίου. Τυπικά, αυτός ο τύπος προσφέρει υποστήριξη μέσω πολλών ελατηρίων, το καθένα μέσα στη δική του υφασμάτινη τσέπη.

Αυτά τα ελατήρια μπορούν να κινηθούν χωριστά γιατί δεν συνδέονται σε ανοιχτό στρώμα και είναι ξεχωριστά. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται ένα πολύ πιο άνετο και υποστηρικτικό κρεβάτι. Ωστόσο, τα στρώματα με ελατήρια τσέπης μπορεί να είναι βαριά, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη μεταφορά και τη μετακίνησή τους.

Επίσης, αυτοί οι τύποι στρωμάτων λειτουργούν εξαιρετικά για ζευγάρια διαφορετικών βαρών. Κι αν κυλήσεις το βράδυ. Επειδή δεν μετακινούν ολόκληρη τη μονάδα, αυτό βοηθά στην πρόληψη και μείωση της μεταφοράς κίνησης. Και αυτό μπορεί να σημαίνει λιγότερη κίνηση όταν το κάνει ο σύντροφός σας.

Τύποι στρωμάτων memory foam

Τα στρώματα Memory Foam έκαναν το ντεμπούτο τους και έγιναν απίστευτα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Μπορούν να προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά στρώματα με ελατήρια. Ο αφρός μνήμης λειτουργεί με απορρόφηση κραδασμών για να προσαρμόζεται στο σχήμα του κρεβατιού και μπορεί να προσφέρει βέλτιστη άνεση.

Επιπλέον, αυτό δημιουργεί ένα μοναδικό σχήμα που προσφέρει ανώτερα επίπεδα άνεσης. Τα στρώματα αφρού μνήμης διαθέτουν αφρό υψηλής πυκνότητας και χαμηλής ελαστικότητας που μπορεί να πάρει γρήγορα διαφορετικά σχήματα και στη συνέχεια να επιστρέψει στην κανονική του κατάσταση όταν εκτονωθεί η πίεση.

Επιπλέον, τα στρώματα memory foam είναι ιδανικά για όσους υποφέρουν από πόνους στην πλάτη, καθώς λειτουργούν για να διατηρήσουν τη στάση και την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής σας στήλης σταθερή ενώ κοιμάστε. Ωστόσο, μπορεί να είναι πιο ακριβά από άλλα είδη στρωμάτων. Δυστυχώς, μερικοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι τα στρώματα με αφρό μνήμης μπορεί να τα κάνουν πολύ ζεστά και προτιμούν ένα πιο δροσερό στρώμα για να κοιμηθούν.

Πολυουρεθάνη ή αφρός

Θα διαπιστώσετε ότι η πολυουρεθάνη ή ο αφρός είναι μια καλή επιλογή για ανθεκτικότητα και παροχή σταθερής υποστήριξης. Επιπλέον, αυτά τα στρώματα διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό και διατίθενται χωρίς εσωτερικά μεταλλικά ελατήρια. Ως εκ τούτου, θα έχετε έναν πιο ξεκούραστο ύπνο με λιγότερη μεταφορά κίνησης για όσους πετούν και γυρίζουν.

Το Polyfoam διαθέτει το αυθεντικό προϊόν αφρού με βάση το πετρέλαιο, προσφέροντας διαφορετικά επίπεδα πυκνότητας. Επιπλέον, όσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα, τόσο πιο ανθεκτικό το κρεβάτι σας και πιο ήσυχος ύπνος. Φυσικά, δεδομένου ότι αυτοί οι τύποι στρωμάτων περιέχουν χημικές ουσίες, θα θελήσετε να αναζητήσετε την πιστοποίηση US CertiPUR, ώστε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι δεν περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες.

Τύποι στρωμάτων Συμπέρασμα

Ο ύπνος είναι απολύτως σημαντικός. Επιτρέπει στο σώμα μας να θεραπεύεται και προάγει τη θετική ψυχική και συναισθηματική υγεία. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξασφαλίσετε έναν καλό ύπνο είναι να χρησιμοποιήσετε το σωστό στρώμα.

Το ποιο στρώμα είναι κατάλληλο για εσάς θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες, απαιτήσεις και προτιμήσεις σας, επομένως αξίζει να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τύπους στρωμάτων και να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το κρεβάτι σας.

προστατευτικό στρώματος με μαξιλαροθήκη

Όταν επενδύετε σε ένα καλό στρώμα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το συντηρείτε σωστά. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά. Έχουμε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές και συμβουλές για να μπορείτε να διατηρείτε το στρώμα σας σε τέλεια φόρμα και υγιεινό ανά πάσα στιγμή.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *